Watch Faces
WATCH FACES Samsung S3 watchfaces voor diverse gelegenheden en alle leeftijden. De de watch faces kunnen worden gepersonaliseerd Uw Samsung Gear wordt heel persoonlijk met naam, of de naam van uw bedrijf. U heeft al een watch face voor 0.99 cent BESTEL HIER....

IJzersterk debuut Toyota Yaris WRC in FIA World Rally Championship 2017

FIA WORLD RALLY CHAMPIONSHIP 2017 -WRC Monte Carlo (FRA) – WRC 18/01/2017 to 22/01/2017 – PHOTO : @World

De Rally van Monte Carlo is traditiegetrouw de eerste wedstrijd van het wereldkampioenschap rally en bovendien de meest prestigieuze en oudste. De nummer 2-positie van coureur Jari-Matti Latvala en navigator Miikka Anttila overtreft alle verwachtingen, aldus teambaas en 4-voudig wereldkampioen rallyrijden Tommi Mäkinen.

Nagenoeg perfecte rally
“Ik ben ontzettend blij. Het eindresultaat is veel beter dan waar we op gehoopt hadden. Vooral omdat dit jaar voor ons een ontdekkingsjaar is; we hebben nog niet heel veel ervaring met de Yaris WRC opgebouwd. Desondanks reden we een nagenoeg perfecte rally. Een dikke pluim voor het hele team van Toyota GAZOO Racing. Er is nog een hoop werk te doen, maar dit is beslist een droomdebuut”, vertelt WRC-veteraan Tommi Mäkinen.

Ook punten in rijderskampioenschap
De tweede Yaris WRC – van coureur Juho Hänninen en navigator Kaj Lindström – blonk vooral uit op de finaledag van de rally. De uitdagende route over de legendarische Col de Turini (1.607 m) was gedeeltelijk glad door regen en sneeuw. De Yaris WRC gaf zijn visitekaartje af door in de zogeheten Power Stage als derde overall te eindigen. Dit leverde Toyota GAZOO Racing ook punten op in het rijderskampioenschap. De equipe Hänninen en Lindström eindigde overall op de 16e plaats.

Veelbelovende rentree
Met de tweede plaats overall is de rentree van Toyota in het WRC op zijn minst veelbelovend te noemen. Al in de jaren 80 en 90 wist Toyota menig podiumplek te veroveren. In 1998 bijvoorbeeld, toen de Corolla WRC met rallylegende Carlos Sainz achter het stuur eveneens in de Rally van Monte Carlo een droomdebuut maakte door als eerste te finishen.

(Visited 58 times, 8 visits today)
Auto Nieuws over:
Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, BMW, Bugatti , Cadillac, Daihatsu, Datsun, Ford, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Maserati, Mazda, Mercedes, Mercedes-Benz, Morgan, Morris, Opel, Peugeot Porsche, Renault, Rolls-Royce, Seat, Simca, Škoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Trabant, Triumph, Vauxhall, Volkswagen (VW), Volvo