Opel lease bedrijfswagens

Date:

Je hebt het geprobeerd: zelf repareren, een bevriende automonteur naar de wagen laten kijken en vervolgens bakken met geld naar een schadeherstelbedrijf gebracht. Maar tevergeefs: jouw geliefde bedrijfswagen is nu toch écht aan vervanging toe. Tijd om je te gaan oriënteren dus!

Bedrijfswagen voor ondernemers met een budget

Een bedrijfswagen hoeft geen giga-investering te zijn. En al helemaal niet wanneer je kiest voor een representatieve tweedehands bedrijfswagen. Heb je het geld momenteel niet in je bedrijfskas? Dan kan financieren een uitkomst bieden. Voor ondernemers zijn er slimme financieringsmogelijkheden om bedrijfsmiddelen en bedrijfswagens aan te schaffen. Vaak kun je tegen een aantrekkelijke rente al een goede bus financieren! Dus ook voor ondernemers met een budget, biedt bijvoorbeeld financial lease uitkomst.

Budget lease bedrijfswagen

Zakelijk leasen komt in veel vormen en maten, maar er is maar één leasevorm waarbij je zelf de touwtjes volledig in handen hebt: financial lease. Je bepaalt zelf welke auto je gaat rijden – en of deze nieuw is, jonge gebruikt, of een oudere occasion is, hoe lang de looptijd wordt en wat de hoogte van de maandprijs zal zijn. Je kan bijvoorbeeld een aanbetaling doen, of de slottermijn verhogen, en daarmee de maandprijs flink verminderen. Ook kun je ervoor kiezen om langer te leasen. Ook daarmee druk je de hoogte van het maandbedrag.

En weet je wat helemaal fijn is, je bent direct eigenaar van het voertuig. Je hoeft deze niet weer in te leveren aan het einde van het contract, en mag zelf beslissen of je de bedrijfswagen nog langer blijft rijden, of dat je hem verkoopt en inwisselt voor een nieuwer model.

Opel lease bedrijfswagens

Een goed voorbeeld van een budget bestelbus vind je bij een Opel lease bedrijfswagen. De Movano, Vivaro en Combo zijn de bekendste bussen van het Duitse merk. Een tweedehands zakelijke leasedeal vind je op FinancialLease.nl al vanaf € 135,- per maand voor een compacte Opel Combo met een zuinige dieselmotor. Wil je liever duurzaam rijden? Kies dan voor een Opel Combo met CNG (aardgas of groene bio fuel) of een elektrisch model. Let wel op: elektrisch is in 2022 nog een stuk duurder dan rijden op brandstof.

Subsidie elektrische bedrijfswagens

Wist je dat je bij nieuwe elektrische bedrijfswagens wél aanspraak kan doen op verschillende subsidiepotjes en extra aftrekposten? Hiermee wordt de bedrijfswagen waarschijnlijk niet goedkoper dan een tweedehandsje op brandstof, maar draag je wel bij aan het milieu en bespaar je toch wat centen in de portemonnee. Nieuwe elektrische bedrijfswagens krijgen tot € 5000,- subsidie vanuit de SEBA-regeling. Je kan er ook voor kiezen om gebruik te maken van de EIA (energie-investeringsaftrek) of de MIA (milieu-investeringsaftrek). Denk er dan wel aan, dat niet alle aftrekposten met elkaar gecombineerd mogen worden.

Voordelen zakelijk leasen

Budget leasen? Klinkt goed. Opel leasen? Past ook bij jouw onderneming. Maar hoe steekt dat zakelijk leasen met financial lease nu helemaal in elkaar?

  • Je kiest een Opel lease in het aanbod van FinancialLease.nl en doet gemakkelijk (en vrijblijvend!) een aanvraag voor jouw onderneming;
  • Je vult jouw persoonlijke en bedrijfsgegevens in voor een zakelijke offerte;
  • Een persoonlijke lease adviseur neemt contact op om de wensen te bespreken;
  • Je krijgt vaak binnen 2 werkdagen al terugkoppeling van de bank met de leasemogelijkheden;
  • Jij gaat een proefrit maken bij het autobedrijf waar de bedrijfswagen staat;
  • Alles in orde? Dan kun je nu een handtekening zetten onder het contract!
  • Je zorgt dat de eventuele aanbetaling bij het autobedrijf op de rekening komt;
  • Zodat je snel de bedrijfswagen kan ophalen. Gefeliciteerd, je bent de eigenaar van jouw nieuwe bus!
  • Nu betaal je maandelijks een vast bedrag aan de bank, tot het einde van het contract;
  • In de tussentijd kun je al profiteren van veel fiscale voordelen zoals renteaftrek, investeringsaftrek, afschrijving en (indien je die moest aanbetalen) btw teruggaaf.

Graag persoonlijk contact of vrijblijvend advies? De lease experts van FinancialLease.nl helpen je graag op weg. Neem contact op via 030 267 99 93 of bezoek de website. Voor fiscaal advies kun je contact opnemen met jouw eigen boekhouder.

Artikel delen:

Populair

Meer zoals deze?
Gerelateerd

Waar let je op als je online auto onderdelen besteld?

Het online bestellen van auto onderdelen biedt veel gemak...

De beste bussen voor pakketbezorgers

Op zoek naar een passende bedrijfswagen als pakketbezorger? Dat...

De opkomst van beton ciré in interieurontwerp

Beton ciré is snel uitgegroeid tot een van de...